Minikler elleriyle Atatürk portresi yaptı

Güncelleme Tarihi:

Minikler elleriyle Atatürk portresi yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2016 15:36

Minikler elleriyle Atatürk portresi yaptı

Haberin Devamı

AYDIN'ın Söke ilçesindeki Minik Kalpler Kreş Anaokulu öğrencileri, 10 Kasım Atatürk'ü anma etkinlikleri kapsamında Atatürk'ün portresini yaptı.

Söke'de Minik Kalpler Kreş Anaokulu öğrencileri 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri nedeniyle Belediye Meydanı'nda toplanarak el izleriyle Atatürk portresi oluşturdu. Kalplerindeki Atatürk sevgisini el izleriyle kumaşın üzerine yansıtan minik çocuklar, daha sonra öğretmenleri eşliğinde CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ı ziyaret etti.

Belediye meclis salonunda öğrenciler ve öğretmenlerini kabul eden Başkan Toyran, minik çocuklar ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Elleriyle hazırladıkları Atatürk portresini Başkan Toyran'a hediye eden çocuklar buluşmada şiirler ve Atatürk marşları da söyledi. Başkan Süleyman Toyran, Atatürk sevgisinin bireylere çok küçük yaşlardan öğretilmesinin önemli olduğunu belirterek, Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlanışının 78'inci yıldönümünde aldığı bu anlamlı hediyenin kendisini çok mutlu ettiğini ifade etti. Başkan Toyran, Atatürk portresinin hazırlıkları süren ve yakın zamanda açılacak olan çocuk müzesinde sergileneceğini söyledi. Öğretmenlerden Tuğba Atbinici, Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.



Burhan CEYHAN/ SÖKE (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!