Başkan Çerçioğlu: Bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli hale getiriyoruz

Güncelleme Tarihi:

Başkan Çerçioğlu: Bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli hale getiriyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2024 17:03

Başkan Çerçioğlu: Bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli hale getiriyoruz

Haberin Devamı

AYDIN, (DHA)-AYDIN Büyükşehir Belediyesi, yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında Köşk ilçesine bağlı Karatepe Mahallesi'nde yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Üreticilerimiz için bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli, daha konforlu hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi şehir merkezlerinin yanı sıra kırsal mahallerde yol, yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Köşk ilçesi Karatepe Mahallesi'nde yol düzenleme çalışması gerçekleştiriyor. Mahalle halkının ve üreticilerin bağ, bahçe ve tarla ulaşımı için sıklıkla kullandığı yolun çalışmaların tamamlanması ile daha konforlu ve güvenli hale geleceği belirtilirken, yol, çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşların ve üreticilerin kullanımına sunulacak.

Haberin Devamı

'ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK'

Aydın'ın dört bir yanında hizmetleri vatandaşlar ile buluşturmaya devam edeceklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Aydınımızın 17 ilçesinde bulunan tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyor, hizmetlerimizi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerimiz tarafından kırsal mahallelerimizde yol düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor, üreticilerimiz için bağ, bahçe ve tarla yollarını daha güvenli, daha konforlu hale getiriyoruz. Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek" dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!