Didim'de, Hayırseverler Camisi hizmette

Güncelleme Tarihi:

Didimde, Hayırseverler Camisi hizmette
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2018 10:33

Didim'de, Hayırseverler Camisi hizmette

Haberin Devamı

AYDIN'ın Didim ilçesinde 2015 yılında temeli atılan, 2016'da kısmen açılan Hayırseverler Camisi'nin resmi açılışı törenle yapıldı.

Didim'de yapımı tamamlanan Hayırseverler Camisi'nin açılışı için tören düzenlendi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Albay Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı CHP'li Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Diyanet İşleri Başkanlığı Basılı Yayımlar Daire Başkanı Dr. Faruk Güllü, İlçe Müftüsü Ahad Taşçı, kamu kurum ve Kuruluşlarının amirleri, ilçede bulunan oda başkanları, siyasi parti ilçe başkanları ile çok sayıda vatandaş törene katıldı.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, "Bu milletin hamuru imanla ve İslam'la yoğrulmuştur. Her kritik noktada nasıl camilerde aynı kıbleye yöneliyorsa, her kritik noktada yine aynı duruşu sergileyerek yek vücut halinde, nasıl Afrin'de, nasıl 15 Temmuz'da durmuşsa, bu millet aynı duruşu sergilemiştir, sergileyecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Bu ezanlar bu vatanın üzerinden inmeyecektir. Bu kapsamda cami çok güzel olmuş, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesilerek camii gezilirken, açılış kapsamında camii cemaatine de ikramlarda bulunuldu.

Bahattin ALBAYRAK / DİDİM (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!