Çerçioğlu'na ziyaretler sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Çerçioğluna ziyaretler sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 17:07

Çerçioğlu'na ziyaretler sürüyor

Haberin Devamı

AYDIN'ın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na, kentteki dernek, kooperatif ve partililer ziyarette bulundu.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu'na, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülnaz Kocaoğlu ve kadın kolları yönetim kurulu üyeleri konuk oldu. Ziyarette konuşan Kocaoğlu, "Başkan Çerçioğlu hayata geçirdiği projelerle tüm Türkiye'ye örnek olmuş, kadınların gururu haline gelmiştir. Birçok vatandaşımızın Özlem Çerçioğlu'na selamları var onları iletmeye geldik. Sayın Başkan Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret etmekten dolayı çok mutluyuz" dedi. Kocaoğlu ve yönetimine teşekkür eden Başkan Çerçioğlu, CHP İncirliova İlçe Kadın Kolları'na çalışmalarında başarılar diledi.
TARİŞ'DEN ZİYARET
Aydın TARİŞ 46 No'lu Pamuk ve Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Tolga Önal ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti. Her zaman üreticiyi desteklediği ve tarım fuarına yaptığı katkılardan dolayı Başkan Çerçioğlu'na teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Kooperatif Başkanı Tolga Önal, kendisinin örnek hizmetlere imza attığını ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çerçioğlu ise kooperatif üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.
Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD) Başkanı Bilal Ülker ve yönetim kurulu üyeleri de Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret etti. Yeni yönetimiyle birlikte Başkan Çerçioğlu'nu ziyaret ettiklerini belirten Ülker, "Başkanımız sadece Söke, Aydın değil Türkiye'ye örnek olmuştur. Ziyaretimizde hem Sökeli vatandaşlarımızın selamını iletmeye hem de Söke'de neler yapabileceğimizi konuşmaya geldik" dedi.
"SÖKE BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR"
Başkan Çerçioğlu, SÖGİAD üyelerine ziyaret için teşekkür ederken, "Söke bizim için önemlidir. Söke'nin sorunları ve gelecek vizyonuyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunacağız. SÖGİAD'a çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!