Aydın'da Çerçioğlu ve Ortekin "ayın şoförünü" ödüllendirdi

Güncelleme Tarihi:

Aydında Çerçioğlu ve Ortekin ayın şoförünü ödüllendirdi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 17:26

Aydın'da Çerçioğlu ve Ortekin "ayın şoförünü" ödüllendirdi

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Hizmet Binası'nı ziyaret ederek, 'ayın şoförünü' ödüllendirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin ile Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Hizmet Binası'nı ziyaret etti. Ziyarette kasım ayının örnek şoförü seçilen Fatih Demir içinde ödül töreni yapıldı. Demir'e ödülü, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Aydın Belediyesi eski başkanı İlhami Ortekin tarafından verildi. Demir, aldığı ödülü şehit ailelerine bağışladığını belirtti. Başkan Çerçioğlu, ayın şoförü seçilen Fatih Demir'i tebrik ederken, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor şartları hepimiz biliyoruz. Siz de çok zor bir mesleği yerine getiriyorsunuz. Başarılarınızın devamını diliyorum" diye konuştu. Ortekin ise "Öncelikle halk adına çok teşekkür ediyorum. İnsanların canı şoförlerimize emanet. Ailelerinize bırakacağınız en güzel miras bu başarılardır. Başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.
Geleneksel olarak başarılı şoförleri ödüllendirdiklerini belirten Aydın Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Başkanı Okan Yalçın, "2016 yılının Kasım ayı ödülünü şoför arkadaşımız Fatih Demir'e layık gördük. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ile eski belediye başkanımız sayın İlhami Ortekin'e ödül törenimize katıldığı ve ziyaretleri nedeniyle tüm şoför arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ediz VERDİOĞLU/AYDIN, (DHA)
FOTOĞRAF


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!