Aydın'da ayın şoförüne ödül

Güncelleme Tarihi:

Aydında ayın şoförüne ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 21, 2017 13:04

Aydın'da ayın şoförüne ödül

Haberin Devamı

AYDIN Valisi Yavuz Selim Köşger, Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından Ağustos ayı şoförü seçilen Oktay Işık'a ödülünü verdi.

Her ay bir şoförü ayın şoförü seçen Aydın Şehiriçi Özel halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Okan Yalçın, geleneksel hale getirdikleri ödül töreninde Vali Yavuz Selim Köşger'i ağırladı. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç ve şoförlerde programa katıldı. Törene katılan Vali Yavuz Selim Köşger, "Benim daha önce görev yaptığım yerlerde de devlet hizmetleri içerisinde vatandaşların zaman zaman şikayetçi ve sıkıntıları oluyordu. Bu noktada şehiriçi otobüsleri yönetiminin böyle bir ödül organizasyonu yapmış olması en centilmen, halkla ilişkileri en iyi düzeyde olan vatandaş memnuniyetini en yukarı çıkaran şoföre ayın şoförü seçmesi çok anlamlı bir şeydir. Aydın'a zaten yakışan da budur. İnsanlar her anlamda en iyisine layıktır. Dolayısıyla şoför kardeşlerimizin de bu hizmeti sunarken dikkatli olmalarıdır. Bu bir kamu hizmetidir. Kimse kimseyi rahatsız etmeden trafik kurallarına da uyarak yolcularını da kazasız belasız hedefine ulaştırsın. Şoförlerimizden beklediğimde zaten budur. Dolayısıyla Aydın'da cemiyetimizin böyle bir şeyin yapılması çok anlamlıdır. Tüm şoför arkadaşları yaptıkları duyarlı çalışmadan ötürü tebrik ediyorum" dedi.

"OLUMLU SONUÇLAR ALDIK"

Aydın'da Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın ise uygulamanın çok verimli olduğuna vurgu yaparak, "Bu ödül töreni iki yıl önce başlattık. 24'üncüsünü düzenliyoruz. Bu ödül töreninde sizleri aramızda görmekten ayrıca mutluluk duyduk. Daha önceleri şoförlerden hep şikayetler alıyorduk. Ama bu uygulamayı başlattıktan sonra vatandaşlardan memnuniyet telefonları almaya başladık. Şoförlerin uzun süre yolculardan bize şikayet getirmemesine bakıyoruz. Şoförlerin kendi arasında da iyi bir motivasyon oluşturdu bu uygulama. Bir yarış halini aldı. bu yüzden güzel bir uygulama olduğunu düşünüyoruz. Budan sonrada zaten bu devam edecektir" dedi.

İLK KEZ ÖDÜL ALDI

Kentte 12 yıldan beri şoförlük yapan 34 yaşındaki Oktay Işık, ilk kez ödül aldığını ve verilen ödülün kendisini çok duygulandırdığını söyledi. Vali Yavuz Selim Köşger, Ağustos ayı şoförü Okan Işık'a altın ve plaket ödülünü tebrik erderek verdi.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!