Aydın Ticaret Borsası Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası’nın 100. Yıl Organizasyonlarına Katıldı

Güncelleme Tarihi:

Aydın Ticaret Borsası Çanakkale Ticaret Ve Sanayi Odası’nın 100. Yıl Organizasyonlarına Katıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 20, 2015 11:35

AYDIN TİCARET BORSASI ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN 100. YIL ORGANİZASYONLARINA KATILDI

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çanakkale Zaferinin 100.yıl dönümünde tüm oda ve borsalara yaptığı davetin, beşinci misafiri Aydın Ticaret Borsası oldu.
100. yıl sebebiyle gerçekleşen organizasyona, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Meclis Başkan Yardımcısı Cihan Can, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen, Yakup Er ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam ve Rıza Uyar katıldılar.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, yaptığı konuşmada, Aydın Ticaret Borsası Başkan ve yöneticilerini misafir etmekten ÇTSO olarak duyduğu mutluluğu dile getirerek, teşekkürlerini ifade etti.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı; Çanakkale Savaşları’nın 100. Yılı nedeniyle ÇTSO ev sahipliğinde yapılan toplantıya katılmaktan duyduğu memnuniyeti belirterek, “Çanakkale zaferi Türk milletine her zaman gurur vermiştir. Bizlere ev sahipliği yapan Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’na Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.
Aydın Ticaret Borsası Yönetimine Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlatılan Çanakkale ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Tanıtım Filmi gösterimi yapıldı. Orhan Yörük tarafından Kongre Fuar Merkezi’nde yer alan Piri Reis Müzesi’nin tanıtımları yapılarak, Çanakkale Savaşları ve Birinci Dünya Savaşı’ndaki cepheler hakkında bilgi verildi. Ziyaret; günün anısına plaket ve hediye takdimi, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!