Alıcık, Engellileri Yalnız Bırakmadı

Güncelleme Tarihi:

Alıcık, Engellileri Yalnız Bırakmadı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 19, 2015 17:17

BAŞKAN ALICIK, NAZENDER'İN DÜZENLEDİĞİ KAHVALTIYA KATILDI

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği’nin (NAZENDER) Atatürk Parkı’nda düzenlediği dayanışma ve tanışma etkinliğine katıldı.
Nazilli Engelliler ve Engellilere Destek Verenler Derneği (NAZENDER) geçtiğimiz hafta sonu Atatürk parkında dayanışma ve tanışma kahvaltısı düzenledi. Sabah saat 10. 00 itibari ile başlayan ve öğlen saatlerine kadar devam eden kahvaltıya Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Aydın 1. Sıra Milletvekili adayı Deniz Depboylu, MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Nuri Önel ile Meclis Başkanı Gürdal Yüzügüler, Basın Mensupları ve NAZENDER Üyeleri ile aileleri katıldı.
NAZENDER’in düzenlediği dayanışma ve tanışma kahvaltısına katılmaktan ve kendileri ile birlikte olmaktan çok büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık yapımı devam etmekte olan Engelliler Parkı hakkında kendilerine bilgi verdi. Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar pek çok engelliye destek olduklarını belirten Başkan Alıcık; “Buradaki arkadaşlarıma bu güzel etkinlik için teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Bilsinler ki biz her zaman onların yanında destekçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!