Afrin şehidi Dinek'in adı parka verildi

Güncelleme Tarihi:

Afrin şehidi Dinekin adı parka verildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2018 10:43

Afrin şehidi Dinek'in adı parka verildi

Haberin Devamı

AYDIN'ın Nazilli Belediyesi Meclisi oybirliğiyle, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in ismini Yıldıztepe Mahallesi 1459 Sokak'taki parka verdi.

Nazilli Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı, Belediye Başkan Vekili Erdinç Özbek başkanlığında, Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı. Meclis toplantısında merkezdeki Şirinevler, Yıldıztepe mahalleleri ile kırsal Yaylapınar Mahallesi'nde bulunan 3 parka isim verilmesi, çeşitli sokakların beton parke taşıyla döşenmesi için yardım talebinde bulunulması, ayrıca belediyenin tüzel kişiliğine ait Nazilli içinde yer alan taşınmazların satılması konuları görüşüldü.

Şirinevler Mahallesi 331 Sokak 65 numaradaki parka Karabağ Parkı, Yıldıztepe Mahallesi 1459 Sokak 2 numaradaki parka Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Dinek'in isminin verilmesi, Yaylapınar Mahallesi'nde bulunan parka Merhum Tümgeneral Mustafa Sezer Parkı olarak anılması ve yaşatılması kararı alındı. Ayrıca çeşitli sokakların beton parke taşı ile döşenmesi için yardım talebinde bulunulması ve belediyenin tüzel kişiliğine ait taşınmazların satılması hususu da oybirliğiyle kabul edilerek karara bağlandı.

Bahattin ALBAYRAK / NAZİLLİ (Aydın), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!