ADÜ, Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’na Damgasını Vurdu

Güncelleme Tarihi:

ADÜ, Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’na Damgasını Vurdu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 10:28

ADÜ AŞÇILIK YARIŞMASINA DAMGASINI VURDU

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’na damgasını vurdu.
Antalya’da 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında bu yıl beşincisi gerçekleştirilen Uluslararası Alanya Yemek Yarışması’nda Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı, üç kategoride klasman birincisi olarak ‘Altın Kupa’ kazandı. ADÜ takımı ayrıca 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak yarışmada büyük bir başarıya da imza attı.
ADÜ Söke Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Takımı öğrencilerinden Ecem Cengiz, ‘Modern Türk Mutfağı’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Batuhan Özkök ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde altın madalya ve klasman birinciliği kupası, Ali Çelik ‘Makarna’ kategorisinde gümüş madalya ve klasman birinciliği kupası, Mert Berk ‘Apak Tatlı’ kategorisinde gümüş madalya, Özgür Diril ‘Balık Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Serhan Moral ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Erdem Taşkır ‘Yöresel Tencere Yemeği’ kategorisinde bronz madalya, Mert Berk Apak ‘Kuzu Yemeği’ kategorisinde bronz madalya kazandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!