Validen mahallere, 'Halk günü' toplantıları

Güncelleme Tarihi:

Validen mahallere, Halk günü toplantıları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2017 08:53

Validen mahallere, 'Halk günü' toplantıları

Haberin Devamı

Dinçer AKTEMUR/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN Valisi Mehmet Emin Bilmez, valilikte belirli zamanlarda düzenlenen 'Halk Günü' toplantılarının, daha fazla kişiye ulaşılması ve sorunların yerinde dinlenip, çözüm önerilerinin değerlendirilmesi amacıyla mahallelerde yapmaya başladı.
Karagöl ile İnönü Mahallesi'ndeki toplantılar Yeni Mahalle ve Atatürk Mahallesinde yapıldı. Şehit Er Serhat Şanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, Belediye Başkanı Faruk Köksoy ve diğer yetkililer ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Bilmez, kendisine iletin sorun ve talepleri not aldı, çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi. Buraya sohbet etmek, sorunları dinlemek, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmek ve aynı ortamı paylaşmak için geldiklerini söyleyen Vali Bilmez, şöyle konuştu:
"Bizim böyle zaman zaman bir araya gelmeye, sohbet etmeye, kaynaşmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana, hem köylerimizde, hem de merkezde vatandaşlarımızla, birim amirlerimizle şehrimizin geleceğine yönelik yapılabilecek çalışmalarla ilgili olarak bir araya geliyoruz. İl merkezinde bu ikinci halk buluşmamız. Karagöl ve İnönü mahallemizin ardından, bugün de Yeni mahalle ve Atatürk mahallemizde sizlerle karşılıklı sohbet için buraya geldik. Belediye Başkanımız ve kurum amirlerimiz burada. Sizleri birlikte dinleyeceğiz, sorunlara birlikte çözüm arayacağız. Daha çok mahallelerimizi ilgilendiren sorunlar başta olmak üzere sağlık, eğitim, asayiş konularında aksaklıkları yerinde görmeyi ve bu sorunlara çözüm üretmeyi amaçlıyoruz. Toplantılarımızı inşallah bundan sonra da devam ettireceğiz. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum."
Belediye Başkanı Faruk Köksoy da, “İki mahallemizde, kendi görev alanımızla ilgili olarak birçok ana altyapı çalışmalarını tamamladık. Mahallemizin görüntüsünün önemli ölçüde değiştiğini düşünüyorum. Bugün burada mahallelimizin taleplerini, sorunlarını Sayın Valimizin öncülüğünde dinleyeceğiz ve kendi görev alanımızla ilgili olarak gerekli çalışmaları yapacağız" diye konuştu.
Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Vali Bilmez, kendisine iletin sorun ve talepleri not aldı, çözümü için ilgili kurum amirlerine talimatlar verdi. 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!