Ulusal Kültür ve Bal Festivali 25 Ağustos’da 

Güncelleme Tarihi:

Ulusal Kültür ve Bal Festivali 25 Ağustos’da
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2017 14:03

Ulusal Kültür ve Bal Festivali 25 Ağustos’da 

Haberin Devamı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN (DHA)-Ardahan Belediyesi tarafından bu yıl 16'ncısı düzenlenecek olan Ulusal Kültür ve Bal Festivali 25-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapılcak.
    Geleneksel hale gelen ve her yıl olduğu gibi gerek Türkiye içinden gerekse yurt dışından gelenlerin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutlanan bal festivali, Kurban Bayramı ile birleştiğinden bu sene katılımın daha fazla olması tahmin ediliyor. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, 16'ncısı düzenlenecak Ulusal Kültür ve Bal Festivaline herkesi davet ederek, bu yıl yapılacak olan festivalin Ardahan Doğal Çiçek Balının coğrafi işaret patenti almasından dolayı daha anlamlı olduğunu söyledi.
    Başkan Köksoy yaptığı açıklamada, "Ardahan Belediyesi olarak, festival için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ardahan halkı ile birlikte tüm hemşehrilerimizi 25 Ağustos Cuma günü başlayacak olan festivalimize davet ediyoruz. Festivalimiz bu yılda yine dolu dolu geçecek. Çamlıçatak mesire alanında ve tarihi Ardahan kalesinde yapılacak Festival etkinliklerimizde, Ulusal ve yerel ses sanatçılarının yanı sıra ozanlar yer alacak" diye konuştu

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!