Ukrayna ile dostluk maçı

Güncelleme Tarihi:

Ukrayna ile dostluk maçı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 12:07

Ukrayna ile dostluk maçı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - 1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol Takımı, Ukrayna A Milli Kadın Futbol takımını konuk edecek.

Ukrayna A Milli Kadın Futbol takımı, Antalya'nın tek kadın futbol takımı ile yarın Belek'te dostluk maçı yapacak. Yarın saat 18.00'de IC Hotelleri sahasında yapılacak maç öncesi konuşan 1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol takımı Sportif Direktörü Süleyman Türk, "Hazırlık maçı da olsa bu maçı önemsiyoruz. Çünkü hem kendi takımımızın gücünü test edeceğiz hem de başta ilçemiz olmak üzere kentimizin de tanıtımına katkımız olacak" diye konuştu.

Pazar günü İzmir Konak Belediyespor Kadın Futbol takımını konuk edecek olan 1207 Döşemealtı Belediyespor Kadın Futbol kulübü teknik patronu Türk, "Bu hafta ligin en önemli müsabakasına çıkacağız. Son 5 yılın şampiyonu olan Konak Belediyespor ile saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. Hedefimiz elbette mutlak galibiyet. Öncesinde Ukrayna Milli takımı ile yapacağımız maçı kazanıp moral depolamak istiyoruz. Ligin henüz başı ancak ilk iki maçta aldığımız galibiyetle lider konuma yükseldik. Haklı çıkışımızı lig ikincisi olan Konak Belediyespor galibiyetiyle sürdürmek istiyoruz. Taraftarımızı tribünlere bekliyoruz" diye konuştu.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yarın Ukrayna Milli Takımı ile karşılaşacak olan Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımına başarılar diledi. Genç, hafta sonu da lig maçında Konak Belediyesi ile oynanacak maçtan galibiyet beklediğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!