Tütüncü, öğrencilerle fidan dikti

Güncelleme Tarihi:

Tütüncü, öğrencilerle fidan dikti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2018 13:50

Tütüncü, öğrencilerle fidan dikti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ayten Çağıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle okul bahçesine fidan dikti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 'Kepez Gençlik Buluşmaları' kapsamında ziyaret ettiği Ayten Çağıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne bilgisayar sınıfı, futbol, basketbol ve voleybol sahalarının düzenlenmesi, bahçe kamelyası, çöp kutusu, bank gibi taleplerini karşıladı. Başkan Tütüncü, peyzaj yenilenmesi isteğini de şenlik havasında öğrencilerle birlikte gerçekleştirme sözü vermişti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, öğrencilerinin okul bahçesini ağaçlandırma talebini yerine getirerek, ilk fidanı kendi dikti.
Toprakla buluşturdukları fidanların uzun ömürlü olması temennisinde bulunan Başkan Hakan Tütüncü, "Sizler de fidanlarınızla birlikte büyüyün. Belki yine beraber oluruz ve bu ağaçların büyüdüğünü görürüz" dedi. Öğrencilere gençliklerinin kıymetini bilmelerini tavsiye eden Tütüncü, hayatlarını güzellikle yaşarken gelecek planlarını yapmalarını da özelikle tavsiye etti.
KEPEZ'E 20 OKUL DAHA YAPILIYOR
Göreve geldiklerinde ilçede 150'ye yakın okul olduğunu, görev sürecinde ise 100 tane daha yapıldığını belirten Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şu anda 20 okulun daha inşaat halinde olduğunu söyledi. Bu okulların çoğunluğunun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapıldığını belirten Başkan Tütüncü, hepsinin mülkiyet sorununun Kepez Belediyesi tarafından çözdüğünü de vurguladı. Eğitime önem vermelerinin nedeninin gençleri önemsemelerinden kaynaklandığını belirten Tütüncü, "Gençlerimiz ve çocuklarımız için verilen her hizmet sizleri ne kadar çok sevdiğimizin kanıtıdır. Amacımız, sizleri çok daha güzel günlerde görmek" diye konuştu.
Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Ayten Çağıran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine sokak kauçuğu, zeytin ve limoni servi çeşidinden oluşan 300 fidanı dikildi. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!