TÜRSAD üyeleri yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

TÜRSAD üyeleri yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2018 13:06

TÜRSAD üyeleri yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Otel Satın Alma Yöneticileri Derneği (TÜRSAD) kuruluş ve tanıtım yemeği çok sayıda sektör yöneticilerinin katılımıyla Lara Kervansaray Otel'de gerçekleşti.

TÜRSAD Başkanı Bülent Bilgiç'in organizasyonunda düzenlenen yemeğe çok sayıda sektör temsilcisi katıldı. Yemekte konuşan Bilgiç, 19 yıllık bir sektör birikimine sahip olduğunu, TÜRSAD'ın paylaşımcı, gelişmeye açık ve tüm üyelerinin katkıları ile hızla büyüyen bir dernek olma yolunda ilerlediğini belirtti.

Sektör çalışanları olarak üyelerinin karşılaşacağı başta işsizlik olmak üzere tüm problemlere çözüm getireceklerini kaydeden Bülent Bilgiç, kişisel gelişmelere yönelik özel eğitim programları çağdaş ve demokratik bir anlayışla uygulayacaklarını ifade etti.

ODTÜ Antalya Mezunlar Derneği Başkanı Yıldırım Şimşek ise TÜRSAD'a destek vermelerindeki temel etkenin kendi dernekleri gibi topluma duyarlı, sosyal dayanışmayı ön planda tutacak şeffaf bir yapıyı hedef koymalarından kaynaklandığının altını çizdi. ODTÜ Gençlik Parkı gibi özel projelerinden örnek veren Şimşek, TÜRSAD'ın ciddi bir altyapı çalışması hazırlığından sonra kurulduğunu ve benzer sosyal projeleri uygulayıp başarılı bir dernek olarak sektörde kalıcı olacağını ifade etti. Yemek, TÜRSAD yönetimi tarafından hazırlanan hediyelerin takdimiyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!