Tuncer: Bizi öldürerek, terbiye etmeye çalışıyorlar

Güncelleme Tarihi:

Tuncer: Bizi öldürerek, terbiye etmeye çalışıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 11:07

Tuncer: Bizi öldürerek, terbiye etmeye çalışıyorlar

Haberin Devamı

 

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA) - İSTANBUL Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen terör saldırısı, Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından protesto edildi. Platform adına açıklama yapan Vahap Tuncer, "Öldürerek bizi terbiye etmeye çalışıyorlar" dedi.

Antalya'da Attalos Meydanı'nda bir araya gelen yaklaşık 50 kişilik grup, havalimanına yönelik terör saldırısını protesto etti. 'Atatürk Havalimanı'nda Yaşanan Terör Saldırısını Kınıyoruz' yazılı pankart açan kitle adına basın açıklaması yapan Ziraat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer, ülkenin birinci gündem maddesinin güvenlik sorunu olmaya devam ettiğini ifade etti.

Ak Parti'nin 2003 yılından bu güne kadar barışçıl siyasetten uzaklaştığını belirten Tuncer, "Suriye'deki cihatçı çetelere destek verildiğini söyledi. Sorumluların bir an önce istifa etmesi gerektiğini belirten Tuncer,“Öldürerek bizi terbiye etmeye çalışıyorlar. Ülkemizde içte ve dışta kan gölü içine atanların bu kan gölünden ülkemizi çıkarmaları çok kolay görünmüyor" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!