TÜM SAHALAR EMRİNİZDE

Güncelleme Tarihi:

TÜM SAHALAR EMRİNİZDE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2020 08:55

1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı’nın yaşadığı saha sorunu Hürriyet’in, “Yazık bu çocuklara” manşeti sonrası jet hızıyla çözüldü. Genç sporculara seslenen Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, “Tüm sahalar emrinizde” dedi.

Haberin Devamı

ANTALYA’yı Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1’inci Lig’de temsil eden tek takım olan 1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı’nın yaşadığı saha sorunu Gençlik ve Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan’ın verdiği jet talimatla çözüme kavuştu. Hürriyet’e konuşan Gürhan, “Genç sporcularımıza saha verilmemesi gibi bir durum söz konusu değil. Sadece pandemi döneminde bazı kopukluklar yaşanmış olabilir” diye konuştu.

HEMEN HAREKETE GEÇTİK

Gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Gürhan, “Biz tüm sporcularımızla birebir iletişim halindeyiz. Bu kızlarımız ve antrenörleri de daha önce bize geldi ve taleplerini iletti. Biz de hemen harekete geçtik. Tabii araya salgın önlemleri girince planlanmayan bazı gelişmeler yaşandı. Ama biz bu süreci de aştık” dedi.

Haberin Devamı

BAŞKA SAHALAR İÇİN ARACI OLURUZ

1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı oyuncularına “Tüm sahalar emrinizde” diye seslenen Gürhan, şöyle devam etti: “Antalya gibi bir kentte, hele ki kadınlardan oluşan bir takımın beton üzerinde antrenman yapmasına asla izin vermeyiz. Böyle bir şey olamaz. Onların başımızın üzerinde yeri var. Biz sadece kendi sahalarımız için değil, başka kurumlara ait sahaların kendilerine tahsisi ile ilgili aracı olduk olmaya da devam ederiz.”

YETER Kİ SPOR YAPSINLAR
“Sanırım ulaşım rahatlığı sağlanması için Akdeniz Üniversitesi’ne ait saha ile ilgili bir talepleri vardı. Rektörümüz Prof. Dr. Özlenen Özkan’ın da bu konuya hassasiyet göstereceğinden hiç kuşkum yok. Bu konuda da çocuklarımızın taleplerini iletir, çözüm buluruz. Yeter ki çocuklarımız spora yönelsin ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Ben sporcularımız ve yöneticileri ile tekrar görüşme yapacağım.”

NE OLMUŞTU?
1207 Antalyaspor Kadın Futbol Takımı oyuncuları, antrenman yapacak saha bulamadığı için çalışmalarını Antalyaspor’un eski stadyumunun bulunduğu Karaalioğlu Parkı içindeki küçük bir alanda yürütüyordu. Kulüp Başkanı Süleyman Türk, “Pozitif ayrımcılık bekliyoruz” derken, antrenör Tamer Ay, “Binlerce takıma ev sahipliği yapan, yüzlerce sahanın olduğu bir şehirde varlık içinde yokluk yaşıyoruz” sözleri ile tepkisini dile getirmişti.

BAKMADAN GEÇME!