TOTAL VE M OIL’DEN BÜYÜME HEDEFİ

Güncelleme Tarihi:

TOTAL VE M OIL’DEN BÜYÜME HEDEFİ
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2020 09:10

TOTAL ve M Oil markalarına Antalya’da 2 yeni istasyon ekleyerek 10.7’lik pazar payına ulaştıklarını belirten Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, “2021’de yeni yatırımlarla bölgede daha da büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

ORDU Yardımlaşma Kurumu (OYAK) çatısı altında enerji sektöründe hizmet veren ve ağustos ayında ticari olarak Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. unvanı altında birleşen TOTAL ve M Oil’in yönetim kadrosu, Antalya’da bayi ve bölge temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıda Antalya’nın stratejik önemine dikkati çeken Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yılmaz, son dönemde 2 yeni istasyon yatırımıyla toplam istasyon kapasitesini 50’ye çıkardıkları bölgede büyüme hedeflerini açıkladı.

PANDEMİDE 2 YENİ İSTASYON
Güzel Enerji Akaryakıt bünyesinde toplam 900 istasyona ve yüzde 6,5 pazar payına sahip olan Total ve M Oil’in Antalya bölgesindeki istasyon sayısını artırmayı planladıklarını belirten Yılmaz, şöyle konuştu: “Büyüme hedeflerimiz doğrultusunda TOTAL ve M Oil’i Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. çatısı altında birleştirdik. Her iki markanın birleşmesinin sağladığı sinerji ve güçle hedeflerimize hızla ilerleyeceğiz. Bu yolculukta bizim için Antalya’nın önemi oldukça fazla. Antalya’da 32 TOTAL, 18 M Oil olmak üzere toplam 50 istasyonumuzla ve yüzde 10.7 pazar payıyla hizmet veriyoruz. Pandemi döneminde Muratpaşa ilçesi Termessos Bulvarı’nda ve Aksu ilçesi Serik Caddesi’nde olmak üzere 2 yeni istasyonu bünyemize ekledik. 2021’de bölgede daha da büyümeyi hedefliyoruz.”

Haberin Devamı

AMAÇ YEREL ÇÖZÜMLER ÜRETMEK
Türkiye genelinde düzenledikleri toplantılarda iş ortaklarının görüş ve önerilerini alarak yeni stratejiler oluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, “Bugün de, yönetim kadromuzla birlikte bölgedeki iş ortaklarımızla bir araya geldik. Amacımız, bölgedeki ticari koşulları daha iyi anlayarak ve tüketici beklentilerini analiz ederek yerel çözümler üretmek. Bu yönde 2020 senesini hazırlık yılı olarak görüyoruz. Geniş dağıtım ağına sahip TOTAL ve M Oil, bugüne kadar akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok yenilikçi teknolojiyle tanıştırdı. 2021’de kararlı adımlarla yeni projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!