Tarık hoca affını istedi

Güncelleme Tarihi:

Tarık hoca affını istedi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2016 12:55

Tarık hoca affını istedi

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) -ISPARTA Davrazspor ismiyle yeniden profesyonel lig hedefiyle yola çıkan takımın başına geçmesi istenen teknik direktör Tarık Söyleyici, bu görevden affını istedi.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Ispartaspor'un, yeniden profesyonel lige yükseltilmesi için yeni yönetim kurulu oluşturularak isim değişikliğine de gidildi. Yeni takımın başına da Isparta ve bölgenin nemli teknik adamlarından Tarık Söyleyici'ye teklif götürüldü. Söyleyici, dışarıdan her türlü desteğe hazır olduğunu belirterek, Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki antrenörlük görevi nedeniyle, teklif edilen görevden affını istedi.

Isparta'ya yeniden profesyonel bir takım kazandırılması anlamında şehrin dinamiklerinin harekete geçirilmesinde öncülük edenler arasında yer alan teknik direktör Tarık Söyleyici, Türkiye Futbol Federasyonu'nda milli takımlara genç yeteneklerin hazırlanması ve belirlenmesine yönelik antrenörlük görevinin devam ettiğini açıkladı. Federasyondaki bu görevinden dolayı Isparta'da yeni oluşacak takımdaki görevden affını istediğini açıklayan Tarık Söyleyici, yeni takıma dışarıdan her türlü desteği vermeye hazır olduğunu açıkladı.

Yeni takımın yeniden profesyonel lige çıkmasını da gönülden arzu ettiğini belirten Söyleyici, Vali Şehmus Günaydın'ın da büyük gayretleriyle oluşturulan yeni yönetim ve yeni takıma başarılar diledi.

Türkiye'deki prolisansı 2010 yılında alan ilk teknik direktörlerden Tarık Söyleyici, Ispartaspor'u iki kez şampiyon yapmış, bir dönemde de Göztepe ile kapışarak süper lig kapılarına kadar takımı taşımıştı. Alanyaspor, Kemerspor, Nazillispor, Altay ve Antalyaspor'da da başarılı görevler yürüten Tarık Söyleyici, Burak Yılmaz'a da henüz 17 yaşındayken Antalyaspor'da forma vererek Türk futboluna kazandırmıştı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!