Tanju Çolak’tan Mustafa Köse’ye Destek

Güncelleme Tarihi:

Tanju Çolak’tan Mustafa Köse’ye Destek
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2015 15:34

RECEP GÜRBÜZ SPOR MERKEZİ İÇİNDE BULUNAN SPOR SAHASINDA ELMALI PROTOKOLÜ VE ESKİ FUTBOLCULARINDA YER ALDIĞI MAÇA ÇIKAN KÖSE VE ÇOLAK, TRİBÜN DOLDURAN VATANDAŞLARA FUTBOL ZİYAFETİ SUNDU. VATANDAŞLAR ÇOLAK VE KÖSE'YE SEVGİ GÖSTERİLERİNDE BULUNDU.

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse, Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve eski futbolcu Tanju Çolak ile birlikte Elmalı ilçesinde esnafını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çolak, Mustafa Köse için oy istedi.
Recep Gürbüz Spor Merkezi içinde bulunan spor sahasında Elmalı protokolü ve eski futbolcularında yer aldığı maça çıkan Köse ve Çolak, tribün dolduran vatandaşlara futbol ziyafeti sundu. Vatandaşlar Çolak ve Köse’ye sevgi gösterilerinde bulundu.
Tanju Çolak maç öncesi yaptığı açıklamada, yılardır tanıdığı Mustafa Köse’nin Antalya’da sürdürdüğü başarılı çalışmalarını, Ankara’ya taşıyıp orada da sürdürebilmesi için desteğe geldiğini söyledi.
Mustafa Köse ve Tanju Çolak daha sonra Muhammet Hamdi Yazır Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Köse ve Çolak burada da yoğun bir ilgiyle karşılandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!