Sporun Antalya'daki merkezi ASFİM

Güncelleme Tarihi:

Sporun Antalyadaki merkezi ASFİM
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2017 13:53

Sporun Antalya'daki merkezi ASFİM

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - BÜYÜKŞEHİR Belediyesi Antalya Spor ve Fitness Merkezleri (ASFİM), vatandaşların sporla buluşma noktası oldu. Sağlıklı yaşamın adresi ASFİM'den 3 yılda 47 bin kişi faydalandı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren ASFİM, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez adresi oldu. Profesyonel eğitmen ve diyetisyen eşliğinde ücretsiz spor yapma imkanı sunan ASFİM'de vatandaşlar, fitness, ağırlık merkezi, step-aerobik, pilates, yoga, zumba ve çocuklar için temel cimnastik branşlarında spor yapma imkanı buluyor. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği ASFİM'den 3 yılda 47 bin Antalyalı faydalandı. Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez, Varsak, Döşemealtı, Elmalı, Korkuteli, Gazipaşa ilçelerinde hizmet veren ASFİM, yakında Demre ve Kemer'de de hizmet verecek. Serik, Manavgat, Alanya sıradaki diğer ilçeler.

YENİ KAYITLAR 19 OCAK'TA

15 yaş üzeri olan her vatandaşın katılabildiği spor ve fitness merkezlerinin kayıt dönemleri 2 ayda bir yenileniyor. Üyelerin haftada iki gün faydalanabildiği ASFİM'de, salı, perşembe, cumartesi ve pazar günleri kadınlar, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri ise erkekler spor hizmeti alabiliyor. Ayrıca 2008-2010 doğumlu çocuklar da temel cimnastik derslerine yine ASFİM aracılığıyla başlayarak erken yaşta sporla tanışıyor. ASFİM'de yeni kayıt dönemi 19 Ocak'ta başlayıp, 29 Ocak'a kadar devam edecek. 6 Şubat'ta da dersler başlayacak.

Spor imkanlarının yanı sıra ücretsiz diyetisyen hizmeti de veren ASFİM, fiziksel aktivite ve doğru beslenmeyle sağlıklı yaşamın kapılarını aralıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!