Spora ilk yardım desteği

Güncelleme Tarihi:

Spora ilk yardım desteği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 10:51

Spora ilk yardım desteği

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - LOKMAN Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Öz, Antalya Genlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı spor tesisi ve salonlarına ilk yardım dolabıyla birlikte tıbbi malzeme bağışı yaptı.

Hatice Öz, spor yapan gençlerin fiziksel yaralanmalarına karşı acil müdahale için 20 ilk yardım dolabıyla tıbbi malzemelerini, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'na teslim etti. İlk yardım dolabı içinde bulunan tıbbi malzemeleri tanıtan Hatice Öz, sporda gelişen ani yaralanmalar için, gazlı bez yapışkanlı, bandaj, antiseptik solisyon, antiseptik krem, ağrı kesici soğutucu sprey, kimyasal buz, makas, bant, elastik bandajın ilk yardımda kullanımıyla ilgili bilgiler verdi.

İnsan sağlığına önem verdiklerini belirten Hatice Öz, spor yapan çocukların fiziksel yaralanmalarına karşı 2'nci kez ilk yardım dolabı içinde tıbbi malzeme bağışını yaptıklarını, sporun daha sağlıklı koşullarda yapılması için kendilerinin her türlü desteği vereceklerini, sporcuların alacağı başarıda kendilerinin de ortak olmalarından duydukları memnuniyeti ifade etti.

Antalya'da gençlerin spor branşlarına ilgisinin büyük olduğunu ve spor yaparken küçük fiziksel yaralanmalar yaşandığına değinen Burhanettin Hacıcaferoğlu ise buna benzer, kurum ve kuruluşların spora verecekleri destek ve yardımla sporcuların daha güvenli, sağlıklı ortamda spor yapacaklarına değindi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!