Son taktik Başkan Uysal'dan

Güncelleme Tarihi:

Son taktik Başkan Uysaldan
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2016 13:09

Son taktik Başkan Uysal'dan

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sakarya'da düzenlenecek Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası'na katılacak belediye çalışanı Alican Tekbaş'a son taktiği verirken "Ama sportif başarıdan da önce, sporun barış, kardeşlik, sevgi ve saygı olduğunu unutmamak, içinden geçmekte olduğumuz şu dönemde her şeyden daha önemlidir" dedi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın, '"Ulaşılabilir olmak ve ulaşılabilir kalmak en önemli ilkemiz' diyerek her çarşamba düzenlediği 'Randevusuz Görüşme' gününde Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası'nda yarışacak Alican Tekbaş ve Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü İdari Menajeri Hüsnü Özkaptan'ı ağırladı.

Aynı zamanda Muratpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü çalışanı olan Alican Tekbaş, Sakarya'da gerçekleşecek şampiyonanın 28 Temmuz'da başlayıp 31 Temmuz'da sona ereceğini söyledi. Türkiye Şampiyonası'na Muratpaşa Belediyesi Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda yaptığı antrenmanla hazırlanan Tekbaş, 50, 100 ve 400 metrede serbest sitilde madalya için yarışacağını belirtti. Tekbaş, verdiği destek ve ilgiden dolayı Başkan Uysal'a teşekkür etti. Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü İdari Menajeri Özkaptan ise Başkan Ümit Uysal'ın, hangi branştan olursa olsun engelli sporculara verdiği desteğin her türlü takdirin ötesinde olduğunu söyledi.

BAŞARI BEKLENİYOR

Başkan Ümit Uysal ise Tekbaş'a şampiyona için başarı dileğinde bulunurken son taktikleri de verdi. Tekbaş'ın, Süleyman Erol Yüzme Havuzu'ndaki antrenmanlarında yaptığı sürelerinin son derece başarılı olduğunu belirten Başkan Uysal, "Sakın heyecanlanma. Antrenmanlarda nasıl yüzüyorsan şampiyonada da aynı şekilde devam et" dedi. Başkan Uysal, Tekbaş'ın Antalya'ya madalyayla döneceğine inandığını belirtirken, "Ama sportif başarıdan da önce, sporun barış, kardeşlik, sevgi ve saygı olduğunu unutmamak, şampiyonada böylesi bir ortamın yaratılmasına katkı sağlamak ve o havayı teneffüs etmek içinden geçmekte olduğumuz şu dönemde her şeyden daha önemlidir" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!