Sinbad çocuklar için sahneleniyor

Güncelleme Tarihi:

Sinbad çocuklar için sahneleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 11:28

Sinbad çocuklar için sahneleniyor

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - Kepez Belediye Tiyatrosu, çocuk oyunu Sinbad'ı her cumartesi ve çarşamba günü çocuklar için ücretsiz sahneliyor.

Genel sanat yönetmenliğini Abdullah Sürekli'nin yaptığı, Yiğit Sürekli'nin sahneye uyarladığı ve yönetmenliğini Aylin Arslan Özgültekin'in yaptığı oyun, sezon açılışını Ekim 2016'da yaptı. Sezon açılışından bu yana Kepez'de eğitim gören yaklaşık 7 bin anaokul ve ilkokul öğrencisi tarafından izlendi.

Kepez Belediye Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen oyun, her çarşamba ve cumartesi günleri minik seyircileriyle ücretsiz buluşuyor. Oyun için her hafta iki okuldan öğrenciler Kepez Belediyesi'nin servisleriyle alınarak kültür merkezine getiriliyor. Minikleri eğlendirirken aynı zamanda eğiten oyun, sezon sonuna kadar sahnelenmeye devam edecek.

OYUNUN KONUSU

Oyunda, Bağdat'ta annesiyle yaşayan Sinbad'ın pazar yerine ekmek satmaya gittiği bir gün başlayan macerasından, Kaptan Sinbad'ın korsanlarla olan savaşına kadar eğlenceli ve heyecanlı bir olay örgüsünden oluşuyor. Oyun, çocuklara çok çalışıp emek verilen işler yaparlarsa, lambadan çıkacak bir cine ihtiyaç duymayacakları mesajı veriyor.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!