Kütüphaneden öğrencilere ödül

Güncelleme Tarihi:

Kütüphaneden öğrencilere ödül
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2018 13:10

Kütüphaneden öğrencilere ödül

Haberin Devamı

 

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA) - SERİK Halk Kütüphanesi'nde yaz döneminde en çok kitap okuyan öğrenciler ödüllendirildi.

Serik İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Yaz Dönemi Kitap Okurları ödül töreni Dünya Çocuk Kitapları Haftası'nda yapıldı. Kütüphanede yapılan ödül törenine Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlut Özen, Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, ödül alan kütüphane üyeleri ve aileleri katıldı.

Kütüphane Müdürü İlyas Torgaç, "Yaz dönemi kütüphanelerin her nedense en durgun olduğu zamandır. Bu dönemde kütüphaneyi kullanarak, kitap okuyan üyelerimizi hem ödüllendirmek hem de kitap ve kütüphaneye dikkati çekmek istedik" dedi.

Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, bilgiyi ve kitabı çok önemsediklerini söyledi. Kütüphane yerinin merkezde ve ulaşımı kolay olduğunu, ancak binanın eski ve yetersiz olduğunun altını çizen Başkan Çalık, "Önümüzdeki günlerde kütüphane binasını yenileme çalışmalarına başlıyoruz. Serik'imizin önünü açacak, en az 50 yılını kurtaracak karakterli, kimlikli bir kütüphane binası kazandıracağız. Burada okudukları kitaplarla yetişecek gençlerimizle, Serik'imizi aydınlık yarınlara taşıyacağız" diye konuştu.

Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kütüphaneye maddi ve manevi yardımda bulunan kuruluş ve iş insanlarına da plaket verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!