Şehit Ağaroğlu anısına hatıra ormanı

Güncelleme Tarihi:

Şehit Ağaroğlu anısına hatıra ormanı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2018 17:59

Şehit Ağaroğlu anısına hatıra ormanı

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli ilçesinde 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından Orman İşletme Müdürlüğü'nün desteğiyle Yazır Mahallesi Keklicek mevkiinde oluşturulan hatıra ormanına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Ak Parti Milletvekili Mustafa Köse, Kaymakam Erol Tanrıkulu, şehit Yasin Naci Ağaroğlu'nun annesi Zehra ve babası Osman Ağaroğlu, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileriyle öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milletvekili Mustafa Köse, "15 Temmuz'da şehitlerimizin yaptığı fedakarlığı, gazilerin ortaya koyduğu kahramanlığı asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Ama bunun yanında milletin milli bütçesiyle alınan milli silahı, millete çeviren satılmış ruhları, hainleri, FETÖ'yü, TSK içine sızmış çete mensuplarını da unutmamamız lazım. Unutursak emin olun bu hainler yine bir yerlerden ortaya çıkar ve benzer şeyleri yaşama durumunda kalabiliriz. Unutmayalım ki bugün burada adına fidan dikeceğimiz şehidimiz Yasin Naci Ağaroğlu bu toprakların tapusudur, rabbim bizleri bu şehitlerimizin şefaatinden mahrum eylemesin. Yasin Naci Ağaroğlu gibi yiğitler sayesinde buradayız. Onlar olmasa hiç birimiz burada olmayabilirdik. Rabbim mekanlarını cennet eylesin, cennetinin en güzel katlarını nasip etsin inşallah" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Hatıra Ormanı'na katılımcılar tarafından 600 badem fidanı dikildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!