Şehidin adı yaşatılacak

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adı yaşatılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2017 10:50

Şehidin adı yaşatılacak

Haberin Devamı

 

Mustafa KOZAK/ANTALYA, (DHA)- İL Sağlık Müdürlüğü'ndeki konferans salonuna şehit polis memuru Muhammed Oğuz Kılınç'ın adı verildi. Şehidin hayat hikayesinin anlatıldığı tören sırasında anne Meltem Kılınç gözyaşlarına hakim olamadı.

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki konferans salonuna, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit düşen polis memuru Muhammed Oğuz'un adının verilmesi dolayısıyla tören düzenlendi. Törene, şehidin annesi Meltem Kılınç ile kendisi gibi polis memuru babası Zeki Kılınç da katıldı. Salonun açılış kurdelesini şehidin ailesi ve İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür birlikte kesti.

İl Sağılık Müdürlüğü çalışanlarının da katıldığı açılışta şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu. Törende, Muhammed Oğuz Kılınç'ın hayat hikayesinde kesinler anlatılan slayt gösterisi yapıldı. Anne Meltem Kılınç bu anlarda gözyaşlarına hakim olamadı.

İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür yaptığı konuşmada, Konyaaltı'nda bir 112 istasyonuna da şehidin adını vereceklerini söyledi. Hülür, şehidin ailesine çiçek vererek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!