Şehidin adı bulvarda yaşayacak

Güncelleme Tarihi:

Şehidin adı bulvarda yaşayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2017 17:10

Şehidin adı bulvarda yaşayacak

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - ANTALYA'nın Korkuteli İlçesi'nde 15 Temmuz şehidi Yasin Naci Ağaroğlu'nun adı çevre yolunda bulvara verildi.
Korkuteli Belediye Meclisi'nin aralık 2016'daki toplantısında; 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Yasin Naci Ağaroğlu'nun adının Antalya-Fethiye karayolu üzerindeki Korkuteli çevre yoluna verilmesi kararlaştırıldı. Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan çevre yoluna üzerinde "Şehit Yasin Naci Ağaroğlu Bulvarı" yazılı tabela Korkuteli Koordinatörlüğü tarafından yola dikildi.
Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, "15 Temmuz tarihi bin yıldır bu topraklarda olan milletimizin iradesini hiçbir güce teslim etmeyeceğini bir kez daha sergilemesi açısından çok büyük bir tarih. Böyle bir tarihin ve bu tarihi yazan şehitlerimizin aziz hatırasını Korkuteli'nin caddelerinde ve bulvarlarında yaşatmak bizim için bir gurur. Bu vesileyle önerimizi oybirliğiyle kabul eden belediye meclis üyelerimize çok teşekkür ediyor, aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum" dedi.
Bulvara dikilen tabelayı gören şehidin babası Osman Ağaroğlu, "Emeği geçen herkese desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!