Sanayi esnafına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Sanayi esnafına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2018 10:06

Sanayi esnafına ziyaret

Haberin Devamı

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA) - KORKUTELİ Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve beraberindeki heyet sanayi esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, sanayi sitesindeki esnafı ziyaret etti. Kaymakam Tanrıkulu'na Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, Cumhuriyet Başsavcısı Ayhan Yenilmez, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Çağatay Diner, Mal Müdürü Halil Karayel, İlçe Emniyet Müdür vekili komiser Mehmet Demirci, Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Özbay, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç eşlik etti.
Kaymakam Erol Tanrıkulu ilk olarak Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Lütfi Yapıcı ve yönetimini ziyaret etti. Sanayi esnafı sorunlarını dile getirdikleri görüşmede Kaymakam Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Hasan Ali İrban'dan çeşitli taleplerde bulundu. Kooperatifi Başkanı Yapıcı, "Sorunlarımız büyük, isteklerimiz hiç de zor değil. İlk ve en önemli isteğimiz ekmek teknelerimizin güvenliğinin sağlanması. Bunun için sanayimizin etrafının çelik telle çevrilmesini istiyoruz. Emniyete bağlı kamera sistemine bağlanmak istiyoruz. Bu bizlerin en doğal istekleri" dedi.
Kooperatif Başkanı Yapıcı'nın isteklerini dinleyen Tanrıkulu, konunun takipçisi olacağını aktardı.
Belediye Başkanı Hasan Ali İrban, "Öncelikle sanayimizin otopark ve hurda araç sorununu kısa sürede çözeriz.   Ancak sanayimiz ihtiyaçlarımızı karşılamıyor. Sanayi esnafımız dükkanlarında kendileri çeşitli önlemler ve tadilatlarla çalışma şartlarını düzeltmeye çalışıyor. Bunun yerine bir plan tadilatı yaparak, daha yüksek, dönemin şartlarına uyan dükkanlar inşa edelim. İş yeri sahipleri için çok yüksek maliyetlere yapılacak işlemleri biz üstlenebiliriz" diye konuştu.
Otopark sorunuyla ilgili de yol kenarlarını park edilecek hale getirerek, görünümü ve usulsüz park olayına son verilebileceğini anlatan İrban, esnafın imar barışından faydalanmasının da önemine değindi.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, üretimin önemine vurgu yaptı. Bir şehrin sanayisi ne kadar güçlüyse ekonomisinin de o kadar güçlü olduğunu kaydeden Kaymakam Tanrıkulu, "Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye hazırız. Burada bulunan esnafımız hem Korkuteli'ne hem de ülke ekonomisine önemli katkı sağlamaktadır. Üreten her kim olursa olsun, halkımız ve bizler için önemli bir yere sahip olduğunu belirtmek isterim. Biz de bugün esnafımızı ziyaret ederek istek, talep ve şikayetlerini yerinde öğrenmek istedik. Esnafımızı mutlu görmek bizleri de mutlu etti" dedi.
Kaymakamı Tanrıkulu ve beraberindeki heyet Sanayi Sitesi'nde yaptığı ziyaretlerle esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti, sorun ve isteklerini dinledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!