Salon Hokeyi Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Salon Hokeyi Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 15:29

- 1. Lig'de ilk iki sırayı alan Gaziantep Gençlik Spor Kulübü ile Selçuklu Belediye Spor Kulübü Süper Lig'e yükseldi

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Türkiye Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap ve 1. Lig müsabakalarının beşinci gününde, gruplarında ilk ikiye giren takımlar belli oldu.

Türkiye Hokey Federasyonu ve Alanya Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2014-2015 sezonu Türkiye Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etabı ile 1. Lig maçları, Atatürk Spor Salonu'nda ve 75. Yüzyıl Spor Salonu’nda devam etti.

Beşinci gün müsabakaların ardından Erkekler Salon Süper Ligi'nde 1. etabı Highway Spor Kulübü birinci, Gaziantep Polis Gücü Spor Kulübü de ikinci tamamladı.

1. Lig'de ise Gaziantep Gençlik Spor Kulübü birinci, Selçuklu Belediye Spor Kulübü ikinci olarak Süper Lig'e yükseldi. 1. Lig'de centilmenlik ödülünü Alaca Spor Kulübü, en iyi kaleci ödülünü Gaziantep Gençlik Spor Kulübü'nden Mikail Yaşar, en iyi oyuncu ve gol krallığı ödülünü Nizip Belediye Spor Kulübü'nden Suphi Ergün aldı.

Haberin Devamı

Oyunculara ve takımlara ödülleri ve madalyalarını, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Belediye Spor Müdürü Levent Uğur, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Hokey Federasyonu Genel Sekreter Kıvanç Hürdoğan ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı verdi.

Hürdoğan, çekişmeli bir birinci etap geçirdiklerini belirterek, "5 takım 2. etaba ciddi puanlarla geçti. Daha çekişmeli bir 2. etaba başlıyoruz. 1. Lig'de ise 2 takımımız seneye Süper Lig'de mücadele edecek. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!