Salon hokeyi müsabakaları Alanya'da başladı

Güncelleme Tarihi:

Salon hokeyi müsabakaları Alanyada başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2014 15:04

- Süper Lig ve 1. Lig'de erkeklerde 10’ar, kadınlarda ise 8’er takım mücadele ediyor

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Türkiye Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1. Etap ve 1. Lig Müsabakaları Alanya'da başladı.

Türkiye Hokey Federasyonu ve Alanya Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2014-2015 sezonu Türkiye Kadınlar ve Erkekler Salon Hokeyi Süper Ligi 1. etap müsabakaları Atatürk Spor Salonu'nda, 1. Lig maçları da 75. Yüzyıl Spor Salonu’nda yapılıyor. 7 Aralık’a kadar sürecek müsabakalarda Süper Lig ve 1. Lig’de erkeklerde 10’ar, kadınlarda ise 8’er takım mücadele ediyor.

Türkiye Hokey Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Okan Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alanya’daki müsabakalara her iki ligde toplam 36 takımın katıldığını söyledi. Bayanlar ve erkeklerde 18’er takımın bulunduğunu belirten Sarı, "İlk 4 gün erkek müsabakaları, ondan sonraki 3 gün de bayan müsabakaları oynanacak" dedi.

Haberin Devamı

Süper Lig’in 2. etabının ileriki zamanlarda yapılacağını anlatan Sarı, 2. etap maçlarının ardından şampiyon olan takımın Avrupa’da Türkiye’yi temsil edeceğini bildirdi.

Müsabakalar sonucunda gruplarında son iki sırayı alanların bir alt lige düşeceğini vurgulayan Sarı, 1. Lig'de ilk ikiye girenlerin de Süper Lig'e yükseleceğini kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!