Rus ve Ukraynalı sanatçılar konser verdi

Güncelleme Tarihi:

Rus ve Ukraynalı sanatçılar konser verdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2017 10:25

Rus ve Ukraynalı sanatçılar konser verdi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - RUS sanatçı Yulia Volkova ve Ukraynalı müzik grubu Estadarada Manvagat'ta konser verdi.

Manavgat'ta Starlight Resort Hotel'de Rus t.A.T.u. grubunun üyeleri Yulia Volkova ve Loya ile Ukraynalı müzik grubu Estradarada sahneye çıktı. Rus ve Ukraynalı turistlerin büyük ilgi gösterdiği konserde, sanatçılar 3 saat boyunca sevilen ve hareketli parçalarıyla izleyenlere neşeli anlar yaşattı. Konserde çocuklar içinde yarışma düzenlendi.

TÜRKİYE BİZİM İKİNCİ EVİMİZ

Konser sonrasında konuşan Rus şarkıcı Yulia Volkova yeni albümünün çok yakında çıkacağı söyledi. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten Yulia Volkova, “Çocuklarla birlikte Türkiye'ye sık sık geliyorum. Burası bizim ikinci evimiz gibi oldu" dedi. Volkova, Türkiye'de insanlardan gördüğü yardımseverliği ve misafirperverliği başka ülkelerde bulmasının mümkün olmadığını söyledi.

YAZLIĞA GELİR GİBİ TÜRKİYE'YE GELİYORUZ

Estradarada grubunun solisti Alexander Khimchuk ise yeni albüm çalışmalarını tamamlandıklarını ve tarzlarını biraz değiştirdiklerini belirtti. Türkiye'nin Ukraynalılar ve Rıuslar için çok özel olduğunu anlatan Khimchuk, “Türkiye'yi çok seviyoruz. Ukraynalılar ve Ruslar için Türkiye ikinci bir ev gibidir. Hatta burasını yazlık ev olarak görüyoruz. Her sene yazlığa gelir gibi Türkiye'ye geliyoruz. Burayı çok seviyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!