Güncelleme Tarihi:
ANTALYA, (DHA) - RİXOS Downtown Otel'nde düzenlenen 'Tuzda Et Pişirme Sanatı ve Et Pişirme Metodları' kapsamında kırmızı et marinasyonu ve pişirme teknikleri eğitimi verilecek.
Rixos Downtown Otel Kalina Bar&Restaurant'da düzenlenen 'Yemekle Terapi Etkinlikleri'nin yıl boyunca devam edeceği duyuruldu. Mutfakta profesyonelleşmek, farklı kültür ve mutfaklara ait birbirinden çekici lezzetleri hazırlamak ve sunmak isteyenler için ödüllü şef Mehmet Şirin Dursun tarafından eğitim veriliyor. Ocak ayında 'sushi', şubat ayında 'portakallı ördek & noddle' atölye çalışması düzenlenen Rixos Downtown Antalya, mart ayında ise 'Tuzda Et Pişirme Sanatı ve Et Pişirme Metotları' temalı üçüncü atölye çalışması ile mutfak sanatlarına ilgi duyanları bekliyor.
22 Mart'ta gerçekleştirilecek 'Tuzda Et Pişirme Sanatı ve Et Pişirme Metotları' eğitiminde kırmızı et marinasyonu ve pişirme teknikleri eğitimleri verilecek. Saat 19.00'da başlayacak etkinlik kişi başı 80 TL olarak ücretlendirildi. Fiyata 2 yerli içecek de dahil edildi. 20 - 30 kişilik kontenjan ile sınırlı atölye çalışmasında usta şefler katılımcılara yakın ilgi gösteriyor.
FOTOĞRAFLI