REKTÖR’DEN TATLI SÖZÜ

Güncelleme Tarihi:

REKTÖR’DEN TATLI SÖZÜ
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2020 09:29

Akdeniz Üniversitesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı, “Üniversitemiz ile ilgili en çok özlediğiniz şey nedir?” anketine öğrencilerden gülümseten cevaplar geldi.

Haberin Devamı

KORONAVİRÜS salgını nedeniyle üniversitelerin 3 hafta kapalı kalması kararı ile 'evde kal' çağrısına uyan ve uzaktan öğretime başlayan Akdeniz Üniversitesi (AÜ) öğrencilerine yönelik üniversitenin sosyal medya sayfası üzerinden yapılan anket, ilginç paylaşımları beraberinde getirdi.

RENKLİ PAYLAŞIMLAR
Üniversite sosyal medya sayfası üzerinde öğrencilere yönelik ‘Evde Kal’ ve ‘Evde Hayat Var’ ‘hashtag’leri ile sorulan “Üniversitemiz ile ilgili en çok özlediğiniz şey nedir?” sorusunun şıkları; canım hocalarım, canım derslerim, canım kampüsüm ve canım arkadaşlarım oldu. Çok sayıda öğrenci tarafından yanıt verilen anketin altındaki oldukça renkli sanal diyaloglar ise gülümsetti.

EL BASAN TAVA İSTEDİ
Bir öğrencinin, “hocam iyi akşamlar okulların açıldığı ilk gün yemekhane menüsünde etli elbasan tava ve trileçe çıksa olur mu? Özledik baya” paylaşımına AÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal sosyal medya hesabından “Tamam yapalım söz” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

GÜLÜMSETEN PAYLAŞIMLAR
Öğrencilerin attığı tweetlerden bazıları şunlar: “Canım etli elbasan tava, ’Canım okulumun çiçeğini böceğini bile özledim yavvv’, ‘Sabah içilen o kahve, 103'e yetişmeye çalışmak, karşıya geçmek için beklemek... Hepsi özlendi be. Gözümde tütüyorsun.’, ‘Hepsini özledim. Birisini seçersem diğerlerine ihanet edecekmişim gibi geliyor.’, ‘Taşına toprağına kurban olduğum. Sana bilerek gelmediğim günler için cok pişmanım‘, ‘Kimseyi özlemedim seni özlediğim kadar’, ‘Hiç aklıma gelmezdi ama şıklardaki her şeyi özledim.’

BAKMADAN GEÇME!