Rektör Ünal öğrencileri kabul etti

Güncelleme Tarihi:

Rektör Ünal öğrencileri kabul etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2017 12:38

Rektör Ünal öğrencileri kabul etti

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - GENÇLİK ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Damla Projesi kapsamında Antalya'ya gelen öğrenciler Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'ı ziyaret etti.

Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü Yönetim Kurulu Odası'nda gerçekleştirilen ziyarette öğrencilere Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Şube Müdürü Mehmet Ünlü de eşlik etti.

Dezavantajlı aile ve çocukların hiçbir ayrım yapmadan katılımcı gençlerle bir araya gelmesi, kültürel değerlerin karşılıklı aktarımının amaçlandığı proje kapsamında farklı şehirleri gezen öğrenciler, Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal'a Damla Projesi hakkında bilgi vererek yaptıkları faaliyetleri anlattı.

Proje kapsamında gelen öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Ünal,

öğrencilerin çok önemli bir projede yer aldıklarını söyledi. Prof. Dr. Ünal, "Toplumun farklı kesimlerini bir araya getiren, bizi bir arada tutan, bağlarımızı kuvvetlendiren ve değerlerimize sahip çıkan bir gençliğin olduğunu bilmek gurur verici. Çıktığınız bu anlamlı yolda sizlere başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaret sonunda öğrenciler Rektör Ünal'a plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!