Randevusuz görüşmede minik dansçılar şov yaptı

Güncelleme Tarihi:

Randevusuz görüşmede minik dansçılar şov yaptı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 13:42

Randevusuz görüşmede minik dansçılar şov yaptı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Dans Şampiyonası, 'Minik 1 Kategorisi'nde birinci olan Emre Güney-Raya Demirhan çifti, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ziyaret etti. Emre ve Raya, belediye fuayesinde yaptıkları mini gösteriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 'Görüşülebilir olmak ve görüşülebilir kalmak en önemli ilkemizdir' diyerek her çarşamba Turunç Masa'da gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yaşadıkları sıkıntı, istek, öneri ve memnuniyetlerini dinleyen Başkan Uysal'a minik dansçılar da sürpriz yaptı.

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nca düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda 'Minik 1 Kategorisinde Latin ve standartta Türkiye Şampiyonu olan Emre Güney-Raya Demirhan çifti, anneleri Olga Güney ve Ekaterina Demirhan'la Başkan Uysal'a konuk oldu. Dansın minik şampiyonları Emre Güney-Raya Demirhan çifti, randevusuz görüşmede kısa bir gösteri sundu. Başkan Uysal, 9 yaşındaki dansın minik şampiyonlarını kutlayıp, kültürden, sanattan ve spordan hiç bir zaman vazgeçmemelerini tavsiye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!