Profesyonel eğlencede kriz yok

Güncelleme Tarihi:

Profesyonel eğlencede kriz yok
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2016 08:34

Profesyonel eğlencede kriz yok

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da turizm bölgesi Kundu'da hizmet veren Topkapı ve Kremlin Palace otellerinde animasyon ve profesyonel eğlence, sezonun açılmasıyla birlikte başladı.

WOW Otellerin Eğlence Aktivite Müdürü Ercüment Eliağır, 'WOW' otelleri olarak özel programlar için dışarıdan eğlence paketleri satın aldıklarını belirtti. 45 kişilik kadroyla çalıştıklarını kaydeden Eliağır, turizmde kriz yaşandığını buna rağmen Topkapı ve Kremlin Palace otellerinde eğlence aktivitelerinde kısıtlamaya gitmediklerini ifade etti.

Eliağır, "Otellerimizin diğer otellerden farklı yanı, Topkapı'da kalan Kremlin'e, Kremlin'de kalan Topkapı'nın etkinliklerini izleyebiliyor. Düzenlediğimiz bir partiye 3- 4 bin katılım olabiliyor. Üstelik tek destinasyonla çalışmıyoruz. Otellerimizde yerli turistin yanı sıra İran, Rusya, Almanya, İngiltere ve İskandinav ülkelerinden tatilci bulunuyor. Bu nedenle tatilin vazgeçilmezi animasyondan bütçe kısmak gibi bir durum söz konusu değil" dedi.

Animatörlerin günlük çalışmalarına destek olmak için profesyonel müzik, dans ve eğlence gruplarıyla sezonluk anlaşma yaptıklarını sözlerine ekleyen Eliağır, "Animasyon ve şov döngümüz 14 günde bir yenilenir. 1 Mayıs- 15 Ekim arasında Brezilyalı sambacılardan, sihirbazlara, akrobasi şovlarından müzikallere kadar farklı etkinlikler gerçekleşecek. Aynı zamanda büyük partilerde gerçekleşecek. Tatilciler sadece deniz, kum, güneş değil aynı zamanda eğlence ve partiye de doyup ülkelerine geri dönecek" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!