Polisten huzur toplantısı

Güncelleme Tarihi:

Polisten huzur toplantısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2018 13:00

Polisten huzur toplantısı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA İl Emniyet Müdürlüğü'nün polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı huzur toplantıları ilçelerde devem ediyor.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün polis-halk ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla başlattığı huzur toplantıları Konyaaltı, Muratpaşa, Alanya, Finike, Kemer, Kumluca, Elmalı, Gazipaşa ve Serik ilçelerinde yapıldı. Toplantılara mahalle muhtarları, esnaf, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcileri katıldı. Katılımcılar genel olarak asayiş, trafik, güvenlik, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularında tespit ve taleplerini iletti.

İlçe Emniyet Müdürlerinin başkanlığında yapılan toplantılara emniyetin değişik birimlerinin temsilcileri de katıldı. Birim sorumluları kendi alanlarıyla ilgili sorun ve talepleri not aldı. Toplantılarda suç ve suçluyla mücadelede güvenlik kamerasının önemi anlatıldı. Toplantıda ayrıca yaşam tarzlarını değiştirerek saklanmaya çalışan firari FETÖ/PDY mensuplarının yakalanması amacıyla, şüpheli kişilerin 155 Polis 'Alo 140 Terör İhbar Hattı'na veya Emniyet Müdürlüğü birimlerine bizzat müracaat edilerek bildirilmesi istendi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!