Polat Balkan baro başkan adayı

Güncelleme Tarihi:

Polat Balkan baro başkan adayı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2016 14:24

Polat Balkan baro başkan adayı

Haberin Devamı

 

Mehmet ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Barosu Başkanlığı'nın ekim ayında yapılacak 19'uncu başkan ve yönetim kurulunun seçileceği genel kurul için avukat Polat Balkan adaylığını açıkladı.

Antalya Barosu 3 bin 100'ün üzerinde üye avukatıyla ekim ayında genel kurula gidiyor. Mevcut başkan Alper Tunga Bacanlı'nın tekrar aday olmayacağını açıkladığı Baro Başkanlığı için mevcut yönetim kurulunun üyesi avukat Polat Balkan başkanlık için adaylığını açıkladı. Baroda düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini tanıtan Polat Balkan, evrensel hukukun hemen hemen bütün ilke ve değerlerinin yerle bir edildiği günler yaşandığını belirtti.

Polat Balkan, “Hukuk yağmalanıyor. Yargının sıraya dizildiği günlerde avukatlara düşen tarihi görev sıradışı olmaktır. Bilgiliyiz, birikimliyiz ve deneyimliyiz. Doğru bildiklerimizi söyleyecek ve yapacak kadar da cesuruz. Pusulamız hep hukukun üstünlüğünü, insan haklarını, mesleğimizin onurunu ve saygınlığını gösterecek. Emeğimizin ve enerjimizin önceliği meslek sorunlarımızın çözümüne yönelik olacaktır. Kurtarıcımız ve Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere manevi miras olarak bıraktığı akıl ve bilimin ışığında, Baromuzu daha da ileri taşıyabilmek inancıyla yola çıktık" dedi.

Polat Balkan açıklamasının ardından yönetim kurulu adaylarını da tanıttı. Balkan'ın yönetim kurulu listesinde Güler Yılmaz, Hidayet Cahruh, Özhan Karazeybek, Evrim Ercan, Hüseyin Geçilmez, Hakan Özen, Can Ercan, Cenk Soyer ve Feden Şengün Coşkun bulunuyor. Balkan, Alanya'dan da bir avukatın liseye alınacağını dile getirdi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!