Özel Sporcular Atletizm Bölgeler Şampiyonası

Güncelleme Tarihi:

Özel Sporcular Atletizm Bölgeler Şampiyonası
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 14:06

- TOSSFED Başkanı Aydın:"Yıllardır kapalı kapılar ardında kalan çocuklar Antalya'ya atletizm yarışmalarına geldi"


ANTALYA (AA) - Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Başkanı Birol Aydın, "Yıllardır kapalı kapılar ardında kalan çocuklar Antalya'ya atletizm yarışmalarına geldi" dedi.
Antalya'da Zeytinköy Spor Komplesi'nde devam eden Özel Sporcular Atletizm Bölgeler Şampiyonası'nı izleyen Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışmalara yaklaşık bin 500 özel sporcunun katıldığını söyledi.
Aydın, yıllardır kapalı kapılar ardında kalan çocukların, Antalya'ya atletizm yarışmalarına geldiğini dile getirerek, "Çocuklarımıza imkan verildiği zaman neler yapabildiklerini görebiliyorsunuz. Bölgelerden çıkan çocuklarımız, Türkiye Şampiyonası'na gidecekler. Türkiye Şampiyonası'ndan sonra Özel Sporcular A Milli Takımı'nı oluşturulup, Rio Olimpiyatları için hazırlıklar yapacağız" diye konuştu.
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu da özel sporcuları Antalya'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, "Antalya'nın güzelliklerini çocuklarımız yaşamış oldu. En önemlisi de çocuklarımızın çok güzel otellerde bu organizasyonları yaşamaları" ifadelerini kullandı.
Antalya'da 9 Mart'ta başlayan şampiyona yarın sona erecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!