Özel gençler akvaryumda büyülendi

Güncelleme Tarihi:

Özel gençler akvaryumda büyülendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2016 15:46

Özel gençler akvaryumda büyülendi

Haberin Devamı



Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - DR. Günseli Bülent Akınsal Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'nin engelli öğrencileri, Konyaaltı Lions Kulübü'nün desteğiyle Antalya Akvaryum'u gezdi.

Antalya Akvaryum'u ilk kez ziyaret etme fırsatı bulan Dr. Günseli Bülent Akınsal Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'nin 30 özel öğrencisi, sualtı canlılarını cam arkasından sevmeye, okşamaya, onlarla konuşmaya çalıştı. Öğretmenleri eşlinde 40 tematik akvaryum, 131 metre uzunluğunda ve 3 metre genişliğindeki tünel akvaryumun önünde hatıra fotoğrafları çektiren öğrenciler, akvaryumdaki dip temizliği ve bakım çalışması yapan dalgıçları da izledi.

Eğitim merkezinde görevli öğretmen Nil Şimşek, öğrencilerin ilk kez akvaryumu gezdiğini, sualtı dünyasını keyifle izlediğini, unutulmaz bir gün yaşadığını söyledi. Şimşek, desteklerinden dolayı Konyaaltı Lions Kulübü ile Antalya Akvaryum yöneticilerine teşekkür etti. Konyaaltı Lions Kulübü Başkanı Gülgün Soydinç ise desteklerinden dolayı Antalya Akvaryum Genel Müdürü Kemal Kumkumoğlu'na teşekkür belgesi sundu. Kumkumoğlu da , "Özel çocuklarımıza kapımız her zaman açık" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!