Öğrencilere motivasyon semineri

Güncelleme Tarihi:

Öğrencilere motivasyon semineri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2018 13:32

Öğrencilere motivasyon semineri

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - KEPEZ Belediyesi, üniversite giriş sınavlarına girecek lise son sınıf öğrencilerine yönelik motivasyon seminerleri düzenliyor.
Kepez Belediyesi, 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik yeni sınav sisteminin anlatıldığı motivasyon seminerleri düzenliyor. Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Yeni Sınav Sistemi Sınav Stratejileri ve Motivasyon Semineri'ne eğitimci Osman Günal konuşmacı olarak katıldı. Seminerde öğrencilere yeni sınav sistemi, sınav stratejileri ve motivasyon konuları anlatıldı. İlçede eğitime devam eden 4 bin 500 öğrenci, yeni sınav sistemi hakkında bilgilendirilerek, sınav kaygısının önüne geçecek bilgiler verildi.
YENİ SINAV SİSTEMİ ANLATILDI
Kepez ilçe sınırlarındaki tüm okulların 12'nci sınıf öğrencilerine yeni sınav sistemi üzerine genel bir bilgilendirme yapan Osman Günal, hem yeni sınav sistemi nasıl değişti, hem de bu yeni sisteme bağlı olarak öğrencilerin nasıl çalışması gerektiğine değindi.
EĞİTİME HER ALANDA DESTEK
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de her yaştan tüm öğrencilerin her türlü istek ve desteğine açık olduklarını ifade ederek, Kepez'de eğitimin önemli bir ivme kaydettiğini, daha iyisi için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!