Nirvana'ya 'en iyi' ödülü

Güncelleme Tarihi:

Nirvanaya en iyi ödülü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2016 11:15

Nirvana'ya 'en iyi' ödülü

Haberin Devamı

 

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA) - ANTALYA'nın Kemer İlçesi'ndeki 5 yıldızlı Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA Otel, Fransız seyahat firması tarafından Avrupa'nın En İyi Aile Oteli seçildi.

Kemer'e bağlı Beldibi Mahallesi'nde hizmet veren Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA Otel, dünya çapında lüks seyahat ve yaşam stili markası Conde Nast Johansens tarafından düzenlenen 2017 Mükemmellik Ödülleri'nde 'Best For Families- En İyi Aile Oteli Ödülü'nü kazandı.

İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen ödül töreninde Crystal Hotels CEO'su Umman Çetinbaş ve Kilit Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Kilit hazır bulundu. Ödülü Crystal Grup adına alan Çetinbaş, "Yüksek yaşam biçimlerinden seyahatlerinde de ödün vermeyen dünya vatandaşları ve uzmanların değerlendirmelerine dayanılarak her yıl verilen Conde Nast Johansens Mükemmellik Ödülleri, ayrıcalıklı mekanların dünya çapında görülebilirliğine katkıda bulunuyor. Tesisin başarılarının dünya çapında ödüllerle taçlandığını ve konuklara sunulan ayrıcalıklı yaşam konseptinin, Conde Nast Johansens seyahat uzmanları tarafından da tavsiye edilmesinden sonra, bu prestijli ödülü de tesisimize taşıdık. Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA olarak Best For Families ödülünü almış olmaktan dolayı çok mutluyuz ve her yıl daha iyiye odaklanarak konuklarımıza privileged life- ayrıcalıklı yaşam deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!