Güncelleme Tarihi:
ANTALYA, (DHA) - CHAİNE des Rotisseurs Antalya üyeleri, Kilit Hospitality Group'un (KHG) turizm markası Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa'da buluştu.
Gastronomi sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli Chaine des Rotisseurs Derneği'nin Antalyalı üyeleri, KHG'nin Kemer'deki gözde turizm markası Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa'da düzenlenen gurme yemeğinde buluştu. Akdeniz'in mavisi ile Toroslar'ın yeşilinin birleştiği yerde konumlanan Nirvana Lagoon Villas Suites&Spa'da gerçekleştirilen gecede otelin mutfak ve servis ekibinin hazırlayıp sunduğu birbirinden lezzetli yemekler büyük beğeni aldı.
Yemekte gurmelere lezzet şöleni yaşatıldı. Porçini mantarları ile doldurulmuş biberiye sos eşliğinde baklava bohçası, şampanya köpüğü eşliğinde marine edilmiş ve taze baharatlarla tatlandırılmış ılık avakadolu taze somon balığı, zencefil soslu deniz tarağı, taze baharatlı ve ballı özel sosu ile kızartılmış ördek kıtırları, demirhindi sorbe, patlıcan ezme, ege otları ve enginar eşliğinde kuzu sırtı ile tahin soslu balkabağı chef trio isimleri verilen yemek ve tatlıların tadına bakan gurmeler, servis ve sunuma da tam not verdi.
Chaine des Rotisseurs Antalya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Tümkaya, ev sahipliği nedeniyle KHG ailesine, Nirvana Lagoon Villas Suites & SPA Genel Müdürü Erdoğan Turan'a, Yiyecek ve İçecek Müdürü Mahir Özdoğan, yardımcısı Serkan Kurt ve ekibine, Mutfak Şefi Bahattin Karataş, yardımcıları Eyüp Öztürk, Orkun Gencer, Mehmet Eren ve ekibi ile gecede emeği geçenlere, sundukları sıra dışı yemekler ve sunum nedeniyle teşekkür etti, derneğin plaketlerini sundu.
FOTOĞRAFLI