Nilüfer, Expo 2016'da büyüledi

Güncelleme Tarihi:

Nilüfer, Expo 2016da büyüledi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2016 13:46

Nilüfer, Expo 2016'da büyüledi

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - TÜRK pop müziğinin sevilen seslerinden Nilüfer, Expo 2016 Antalya'da eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yerli konserler serisiyle birbirinden özel sanatçıları ağırlamaya devam eden Expo 2016 Antalya'da, Türk pop müziğinin efsane seslerinden Nilüfer, sahneye çıktı. Turkcell Büyük Amfi Tiyatro'da sunuculuğunu Sefa Doğanay'ın yaptığı gecede, Nilüfer sahneye, 'Ta Uzak Yollardan' adlı şarkısıyla çıktı.

Antalya için 'Türkiye'nin incisi' diyen Nilüfer, "Çok korktum bugün yağmurdan. Daha önce yaşadım bu yağmurları. Tufan gibi. Tropik iklim yağmurları gibi. Kaç kez hortum gördüm. Dolu da yağdı bugün. Korktum. 'Eyvah!' dedim. 'Acaba yapamayacak mıyız?' konserimizi dedim. Şimdi en azından yağmur yok. Hava da serin. Hoş geldiniz. Teşekkür ederim" dedi.

BİRLİK DUYGUSU

'Sakın Bir Şey Söyleme', 'Yine Yeni Yeniden Sev' ve 'Haram Geceler' gibi hem hareketli hem de duygusal parçaları seslendiren Nilüfer, “Canımızı çok sıkan, bizi derinden yaralayan çok şey yaşıyoruz. Birçok haber alıyoruz. Hançer gibi saplanıyor içimize. Ama şarkılar söyleyelim. Birlikte, el ele, omuz omuza. En iyi ilaç bu bence. Birlikte olmak, beraber olmak, omuz omuza olmak. Kardeşçe olmak. Galiba en güzel ilaç bize" dedi.

BUĞRA UĞUR'U UNUTMADI

Geçtiğimiz yıllarda Antalya'da hayatını kaybeden besteci aranjör ve orkestra şefi Buğra Uğur'u da unutmayan Nülifer, “Son yıllarda çok kaybımız oldu. Müzik dünyasında çok önemli bestecilerimizi, söz yazarlarımızı kaybettik. Bir tanesi de Buğra Uğur. Yıllarca birlikte çalıştık. Hem dostum hem de çok iyi bir piyanistti. Bu şarkıyı onun ruhuna göndermiş olacağız" diye konuştu.

ŞAKAYIK HEDİYESİ

Nilüfer, eski ve yeni şarkılarıyla Expo 2016'daki hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Sevenlerini söylediği şarkılarla adeta mest eden Nilüfer'e, konser sonrası Expo 2016 Antalya'nın sembol çiçeği olan şakayık takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!