Nem ve sıcaktan bunalanların adresi tema park oldu

Güncelleme Tarihi:

Nem ve sıcaktan bunalanların adresi tema park oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2024 13:56

Nem ve sıcaktan bunalanların adresi tema park oldu

Haberin Devamı

Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yüksek nem ve bunaltıcı sıcaktan kaçanlar tema parklarda suyla serinledi.

Turizm kenti Antalya'da Kurban Bayramının ikinci gününde de yoğunluk yaşanıyor. Kentin sahilleri, mesire alanları ve turizm tesislerindeki yoğunluğa ek olarak kente gelişler de devam ediyor. Hava sıcaklığının 36 derece, deniz suyu sıcaklığının 27 derece ölçüldüğü kentte nem oranı ise yüzde 80'i buldu. Sıcaktan bunalan tatilciler de sahillerin yanı sıra kentteki su parkları ve tema parkları tercih etti.

Serik ilçesi Belek bölgesindeki The Land Of Lagends tema parkında yoğunluk dikkati çekti. Yerli ve yabancı tatilcilerin yoğunluk oluşturduğu tema parkta kimi tatilciler su oyun gruplarında serinlerken kimileri ise dalga havuzunun keyfini sürdü. Tema parkın keyfini çocukların çıkardığı dikkati çekti.

Haberin Devamı

The Land Of Legends Genel Direktörü Çetin Pehlivan, 600 dönüm alanda otel, alışveriş merkezi ve tema parkın olduğunu ziyaretçilerin ilgisinden memnun olduklarını söyledi. Geçmiş yıllara ve bir önceki bayram olan Ramazan Bayramına göre ziyaretçi sayılarının büyük oranda arttığını kaydeden Pehlivan, “Binlerce ziyaretçimiz tema parkında suyun ve eğlencenin tadını doyasıya yaşıyor. Yerli yabancı misafirlerimiz var. 600 dönümlük alanda hem tema parkı hem oteli hem de alışveriş merkezini kullanabiliyor" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!