Namık Karamancı Lisesi Polonya'da

Güncelleme Tarihi:

Namık Karamancı Lisesi Polonyada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 15:07

 Namık Karamancı Lisesi Polonya'da

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA) - MANAVGAT Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi, 7 ülkenin katıldığı Flipped Classroom Projesi kapsamında Polonya'da düzenlenen toplantıya katıldı.

Namık Karamancı Fen Lisesi proje ekibi Polonya'nın Szubin kentinde düzenlenen 'Reversed Roles at School: Flipped Classroom and Learning Through Teaching' adlı Erasmus+ KA2 projesi kapsamında gerçekleştirilen öğretmen eğitimini tamamlayarak döndü.

Projeyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Hasan Kökçü, "Litvanya, İtalya, Macaristan, Romanya, Yunanistan ve Polonya'dan ortaklarımızla geleneksel sınıf etkinlikleri ve öğretim metodunun yerine 'Tersyüz Edilmiş Sınıf' diye adlandırdığımız yenilikçi bir eğitim metoduyla ilgili 2 yıl birlikte çalışacağız. Bu yeni öğretim metodunda öğrenciler öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan ders videoları ve içeriklerini evlerinde izleyerek derslerini yapacak ve okulda konuyla ilgili etkinlik ve alıştırma yapacaklar" dedi.

Proje Sorumlusu İngilizce öğretmeni Hasan Biber, 5 gün boyunca projenin uygulanma sürecinde ders videoları ve içerikleri hazırlarken kullanacakları internet araçları ile ilgili olarak yoğun bir eğitim aldıklarını anlattı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!