Müteahhitlerden birlik, beraberlik mesajı

Güncelleme Tarihi:

Müteahhitlerden birlik, beraberlik mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2018 12:49

Müteahhitlerden birlik, beraberlik mesajı

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Kepez inşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal'la bir araya gelerek, ATSO seçimleri öncesi birlik mesajı verdi.

Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı Deniz Karataş, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) organ seçimlerinin 7 Nisan'da yapılacağını hatırlattı. ATSO'daki en büyük yatırım payının müteahhitlere ait olduğunu savunan Başkan Karataş, bu nedenle odanın şekillendirilmesinde söz sahibi olmaları gerektiğini ifade etti. Bu doğrultuda yaptıkları kendilerini ziyaret Kepez inşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ve yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Karataş, "Tüm argümanları ile istişare içerisindeyiz. Kepez İnşaat Müteahhitler Derneği'nin bu konuda düşüncelerinin ortak olduğunu bildirmesi bizleri mutlu etmiştir" dedi.

Başkan Karataş, “ATSO'da bizleri temsil eden grup, sektörümüzle ilgili beklentileri giderilmesi noktasında istenilen seviyede değildir. Bu nedenle çok yol alınması gerekmekte. Antalya Müteahhitler Derneği olarak Federasyon Genel Merkezimize sorunlarımızı ilettik. Yaşanan sıkıntıların çözümü için çareler arıyoruz. Yaptığımız girişimler bazı konuların çözümüne katkı sağladı" dedi.

Deniz Karataş, şunları söyledi:

"Şimdi bu çalışmalarımızı daha güçlü ve yüksek sesle ele alma vaktidir. Sektörümüzü hak ettiği yere getirmek, beklentilerimizi hızlı şekilde çözüme kavuşturmak için ATSO çatısı altında olma zamanıdır. Kepez İnşaat Müteahhitleri Derneği yönetim kurulu ve üyelerinin ziyareti bizleri memnun etmiştir. ATSO seçimleri öncesinde önemli bilgi ve fikir alışverişinde bulunduk. Bu güç ve dayanışma, mücadelemizde güzel sonuçlar almamızı sağlayacaktır.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!