Muratpaşa’nın Kadınları İzmir’den Mutlu Döndü

Güncelleme Tarihi:

Muratpaşa’nın Kadınları İzmir’den Mutlu Döndü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2015 09:57

1207 ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYESPOR, İZMİR KONAK BELEDİYESPOR'U 4-0 MAĞLUP ETTİ

Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nin 3 yıldır şampiyonu olan İzmir Konak Belediyespor’u kendi evinde 4-0 mağlup eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor.
İzmir Konak Belediyespor’u dün kendi evinde 4-0 mağlup eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor’da büyük mutluluk yaşanıyor. Ligde 48 maçtır yenilmeyen Konak Belediyespor karşısında ilk yarıyı golsüz berabere kapatan Antalya ekibi, ikinci yarıda Serra, Ada ve Selin’in (2) golleri ile rakibini mağlup etti. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Ege temsilcisini 4-0 yenerek bin 119 gün sonra mağlubiyetle tanıştırdı.
ÇARŞAMBA GÜNÜ TRABZON İDMANOCAĞI
1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor, Konak Belediyespor galibiyeti ile 4 maçta 4’ncü galibiyetine imza attı. Bir maç eksiği bulunan Muratpaşa’nın kadınları ile Konak Belediyespor’un ligde 12’şer puanı bulunuyor. Muratpaşa’nın kadınları çarşamba günü kendi evlerinde Trabzon İdmanocağı ile erteleme karşılaşması oynayacak. 1207 Antalya Muratpaşa Belediyespor Trabzon temsilcisini mağlup etmesi durumunda liderlik koltuğunu Konak Belediyespor’dan teslim alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!