Muhtarlar yatırım turunda

Güncelleme Tarihi:

Muhtarlar yatırım turunda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 11:23

Muhtarlar yatırım turunda

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - MUHTARLAR Meclisi'ne katılan muhtarlar, Muratpaşa Belediyesi'nin devam eden, tamamlanan projeleri ve üretim tesislerini inceledi.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın iki ayda bir yaptığı Muhtarlar Meclisi Toplantısı, Engelsiz Kafe'de yapıldı. Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz, Muratpaşa muhtarları ve belediye meclisi üyelerinin katıldığı toplantının ardından Muratpaşa Belediyesi'nin devam eden, tamamlanan projeleri ve üretim tesislerini içeren inceleme turuna çıkıldı. İnceleme turunda, Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Murat Şimşek, çalışmalar hakkında bilgi aktardı. Meclis üyeleri Mustafa Durna, Hasan Kilit, Hüseyin Sarı ve Yener Altıntaş da muhtarların sorularını yanıtladı.

Muhtarların hizmet ve yatırım turu, Muhtarlar Meclisi'nin yapıldığı Adalya Vakfı Engelsiz Kafe'de başlayıp, Fener Yaşlıevi, Şehit Barış Akkabak Parkı, Azerbaycan Kültür Parkı, Turan Atasever Parkı, Ermenek Mahallesi'nde bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bitki ve Fidan Üretim Tesisi, Türkan Saylan Eğitim Bilgi Merkezi ile Kreş ve Gündüz Bakımevi, Temizlik İşleri Müdürlüğü Yeraltı Konteyneri Üretim Tesisi, Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi, Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi, Kızıltoprak Gençlikevi, Sosyal Yardım Merkezi, Döşemealtı'nda bulunan Fen İşleri Müdürlüğü Asfalt Üretim Tesisi ile yol ve kaldırımları yenilenen mahallelerde tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!